27 آبان 1394 - 8:13 شناسه خبر: 3417 نسخه چاپی

همزمان با برگزاری سومین همایش بزرگداشت روز نان :

جایی برای نان صنعتی در سفره های ایرانی

جایی برای نان صنعتی در سفره های ایرانی همزمان با برگزاری سومین همایش بزرگداشت روز نان :
صنعت نان اعم از سنتی و صنعتی از تولید آرد تا پخت نان همواره با مسائلی مانند هزینه دستمزد ، کیفیت و تولید  روبرو می باشد. به گزارش روابط عموم ...

صنعت نان اعم از سنتی و صنعتی از تولید آرد تا پخت نان همواره با مسائلی مانند هزینه دستمزد ، کیفیت و تولید  روبرو می باشد.

 به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران ، علیرضا مروت پور عضو هیئت مدیره کانون انجمن های صنایع غذایی ایران در ارتباط با مسائل روز آرد و نان اظهار کرد : صنعت نان اعم از سنتی و صنعتی از تولید آرد تا پخت نان همواره با مسائل مهمی روبرو می باشد که مطرح ترین آنها در این عرصه بحث هزینه دستمزد ، کیفیت و تولید می باشد . از این رو توجه به این مباحث می تواند کمک شایانی به رشد صنعت نان کند .

وی گفت  : نان همواره از منابع غذایی اصلی و مهم بر سر سفره های خانواده های ایرانی است و اهمیت آن باعث شده تا در کنار واحدهای سنتی که به پخت سنتی نان مشغول هستند واحدهایی ایجاد گردد که کار آنها پخت صنعتی نان است .این واحدها با برنامه و سرمایه کلان توانسته اند جایی برای نان صنعتی در سفره های ایرانی باز کنند و تلاش برای بهبود کیفیت نان همواره از اهداف اصلی آنها بوده است .این در حالی است که در بخش خصوصی شاهد همکاری های مفید و موثر بین تولید کنندگان نان صنعتی هستیم ، اما لازم است برای بهبود کیفیت نان دولت نیز هم سنت و هم صنعت را در بحث نان حمایت کند .

عضو هیئت مدیره کانون انجمن های صنایع غذایی ایران بیان کرد: در سال 1394 بدلیل فرهنگ سازی در مصرف نان صنعتی و اصلاح الگوی مصرف مردم رشد قابل توجهی نسبت به سال قبل در تولید نان صنعتی داشته ایم که این بیانگر آینده ای روشن در این عرصه می باشد اما این امر الزاماً به معنایی از بین رفتن واحدهای تولیدی نان صنعتی نیست  ، بلکه هر کدام از این واحدهای تولیدی بدنبال جایگاه خود برای بهبود کیفیت نان در کشور هستند .

وی افزود :  از آنجا که  نان همواره در کشور ما به روش سنتی تولید می گردد و با توجه به اینکه در تولید صنعتی نان  از کیفیت  آن کم نمی شود و ارزش غذایی خود را از دست نمی دهد ،لذا ضرورت حمایت تولید نان به روش صنعتی قابل توجه می باشد .بر این اساس برای افزایش تولید نان صنعتی در کشور نیازمند حمایت مصرف کنندگان و دولت می باشیم . دست اندرکاران گندم ، آرد و نان کشور همواره برای پیشبرد اهداف تولید نان صنعتی باید کمک کنند تا بتوانیم غذایی سالم و با کیفیت به دست مردم برسانیم و چرخه تولید نان را بهبود ببخشیم .